Přehled profesních kvalifikací

OBOR: STROJÍRENSTVÍ A STROJNÍ VÝROBA
23-022-H Soustružení kovových materiálů
23-023-H Frézování kovových materiálů
23-025-H Vrtání kovových materiálů
23-026-H Obsluha CNC obráběcích strojů
23-002-H Montér ocelových konstrukcí
23-003-H Zámečník
23-006-E Kontrolor strojírenských výrobků
 
OBOR: OBCHOD
66-005-H Manipulace se zbožím a materiálem
66-006-H Evidence zásob zboží a materiálu
66-007-E Manipulační práce se zbožím ve skladu
 
OBOR: GASTRONOMIE, HOTELNICTVÍ A TURISMUS
65-001-H Příprava teplých pokrmů
65-002-H Příprava pokrmů studené kuchyně
65-004-H Příprava minutek
65-007-H Jednoduchá obsluha hostů
65-008-H Složitá obsluha hostů
65-003-E Příprava pokrmů pro rychlé občerstvení
65-005-E Výpomoc při přípravě pokrmů
65-011-E Kuchař expedient
65-012-E Výpomoc při obsluze hostů
 
OBOR: POTRAVINÁŘSTVÍ A POTRAVINÁŘSKÁ CHEMIE
29-002-H Výroba jemného pečiva
29-007-H Výroba zákusků a dortů
29-008-H Výroba a zpracování modelovací a marcipánové hmoty
29-012-H Výroba restauračních moučníků
29-043-H Výroba perníku
29-044-H Výroba trvanlivého pečiva
29-021-H Bourání masa
29-023-H Výroba masných výrobků a drůbežích masných výrobků
 
OBOR: ZEMĚDĚLSTVÍ A LESNICTVÍ
41-033-E Údržba veřejné zeleně
41-004-E Ruční práce v produkčním zahradnictví
41-027-H Opravář strojů a zařízení v pěstování rostlin
41-029-H Opravář malé zemědělské mechanizace

 

< Zpět

Škola a sociální síť

Škola má na sociální síti Facebook vytvořen profil, kde naleznete zajímavé odkazy, informace a fotogalerie z aktivit školy.